Sök
Uppdaterad 25 augusti 12.04

24 augusti 16.42, Försvunnen person, Umeå

Man är försvunnen från sin hemadress i Obbola. Senast sedd på Bockholmsvägen mellan kl 13-14 under lördagen

Mannen är social och söker kontakt med människor. Vid försvinnandet bar han gröna jeans, bruna finskor, beige linnejacka, grönmönstrad kortärmad skjorta under jackan. Han har grått hår och mustach och är 183 cm lång med kraftig kroppsbyggnad. 

Uppdatering kl 09:45, söndag 25/8

Räddningsinsatsen i Obbola fortsätter under söndagen. Ett flertal resurser har anlänt och kommer stötta i sökandet. Hemvärnet, fjällräddningen, helikopter från Sjöräddningen samt ett flertal polisiära resurser på både marken och i luften deltar.

För att underlätta för hundförare som arbetar i sökområdet önskar polisen att frivilliga som önskar hjälpa till så långt som möjligt håller sig på stigar.

Polisen önskar att samtliga boende i Obbola håller ögon öppna samt kontrollerar alla fastigheter på sina tomter. Det kan tänkas att mannen har sökt skydd någonstans från vädret.

Vid iakttagelser eller tips, kontakta polisen. Vid pågående iakttagelser ring 112, annars ring 11414.

Uppatering kl 11:43, söndag 25/8

Mannen är påträffad vid liv utomhus av polisiär hundförare. Han kommer att överlämnas till vården för kontroll.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.