Sök

25 augusti 07.48, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Torsby

22.54: Polisen kallas till en nattklubb med anledning av att två personer ska ha hamnat i slagsmål utomhus. På plats kan en man i 35-årsåldern anträffas som ska ha blivit slagen men han ska inte ha behövt någon ambulansvård. Det skrivs en anmälan om misshandel men ingen person är frihetsberövad.

Filipstad

22.00: I centrala Filipstad kontrolleras en man i 45-årsåldern och han blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Forshaga

22.22: Polisen kontrollerar ett flertal personer vid en adress i Forshaga kommun och i samband med det blir flera av dessa misstänkta för diverse narkotikabrott. En man i 20-årsåldern och en man i 25-årsåldern blir misstänkta för narkotikabrott innehav. En kvinna i 20-årsåldern blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt innehav och en person i övre tonåren blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Karlstad

23.55: En person i övre tonåren blir misstänkt för missbruk av urkund vid en nattklubb i centrala Karlstad. Patrullen tar kontakt med personens vårdnadshavare.

23.59: Polisen kallas till en nattklubb med anledning av att väktare gripit en man i 50-årsåldern för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman. Mannen blir också misstänkt för våld mot tjänsteman och blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Arvika

02.31: En kvinna i 30-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt våldsamt motstånd i samband med att hon blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Kristinehamn

23.36: Polisen kallas till en adress i Kristinehamn med anledning av ett pågående bråk. På plats kan en man i 20-årsåldern gripas misstänkt för misshandel då tre personer på platsen ska ha ådragit sig skärskador. En av dessa tre ska ha behövt följa med till sjukhus men har kunnat lämna under morgonen. Den misstänkta mannen ådrog sig också en skada på armen och fick plåstras om. Han sitter numera anhållen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.