Sök

25 augusti 09.15, Stöld, Falkenberg

En kvinna kontaktar polisen och uppger att någon gjort inbrott målsägandes hus på Anders Anderssons väg.

Ett fönster är uppbrutet och saker är utspridda i bostaden. Inbrottet har skett någon under gårdagskvällen/natten mot söndag. En patrull har varit på plats för att höra målsägande och vidta initiala utredningsåtgärder. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Klockan 11.23 kontaktas polisen om ytterligare ett inbrott i närområdet, denna gång på Oscar Levertins väg. Gärningspersonen/personerna uppges ha tagit sig in genom ett uterum. Målsägande har varit bortrest under helgen. Polis är på plats. 

Under lördagen har polisen varit på plats på ytterligare två adresser i området, Martin Kochs väg samt Hjalmar Gullbergs väg, med anledning av inbrott. Även i dessa fall har fastighetsägarna varit bortresta. Polisen har dokumenterat brottsplatserna samt genomfört saksök i närområdet. I nuläget finns ingen misstänkt.

Den som sett något i området som avviker från normalbilden under den senaste tiden, ombeds kontakta polisen på nummer 11414. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.