Sök

27 augusti 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

00.34 Göteborg, misstänkt drograttfylleri
Vid Rannebergen stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

00.58 Trollhättan, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Lasarettsvägen med anledning av att det brinner i en parkerad bil. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Ingen gripen.

03.12 Göteborg, grovt rattfylleri
Vid Sannegårdsgatan är det en ung man på moped som kör omkull. Polisen misstänker att han är alkoholpåverkad och får följa med för provtagning. Polisen skriver en anmälan gällande grovt rattfylleri. Inga personskador.

06.00 Mölndal, försvunnen man
Polis söker en man i 70-årsåldern som anmäldes försvunnen igår på eftermiddagen. Senast synlig vid 15-tiden då han lämnade en bostad i Hällesåker för att gå ut men sin hund. Då han inte var tillbaka vid 18-tiden anmäldes han försvunnen av en anhörig. Han är nu på morgonen ännu inte anträffad. Polis har under natten sökt med hundpatruller och helikopter utan resultat. Mannen är iklädd vit jacka och jeans och har svårt att gå samt har dålig syn. Under dagen i dag kommer letandet efter mannen fortsätta. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.