Sök

27 augusti 07.22, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

00:39, Trollsjön, Kiruna

En kvinna kontaktar polisen. Hon tältar och har blivit nedkyld, hon behöver hjälp att ta sig till sjukvård. Vakthavande befäl inleder fjällräddning med stöd av LSO (Lag om skydd mot olyckor). Under morgonen har fjällräddare tagit sig fram till kvinnan och hjälper henne att ta sig till vägburen ambulans.

01:08, Piteå

Polis larmas om ett bråk som ska ha uppstått i en lägenhet. Man åker till adressen. På plats påträffas en kvinna som misstänks för ringa misshandel, målsägande är en annan kvinna. Man håller förhör på platsen. Anmälan gällande ringa misshandel upprättas.

02:01, Luleå

Polisen kontaktas angående en påverkad man som knackar på fönstret till en adress där han inte bor. Mannen ska vara utåtagerande och upprörd. Polisen åker till platsen och påträffar mannen, som är i 20-årsåldern. Man misstänker att han är påverkad av narkotika. Han får följa med polisen för undersökning. Anmälan gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.