Sök
Uppdaterad 29 augusti 09.16

29 augusti 07.51, Trafikolycka, Kävlinge

E6, Tpl Löddeköpinge. Flera fordon i kollision.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård kallas till E6, Tpl Löddeköpinge, södergående körriktning. Enligt uppgift är det tre fordon inblandade och det rör sig om en påkörning bakifrån. Trafiken är påverkad på platsen. 

Uppdatering 08:14 Trafikolyckan har inträffat strax norr om Tpl Löddeköpinge och i södergående körriktning. Det finns inga uppgifter om att någon person har skadats i samband med trafikolyckan.  

Uppdatering 08:38 Det är två personbilar och en mindre lastbil som är inblandade i olyckan. Ett av fordonen behövde bärgas från platsen. Polisen har tagit upp en anmälan om trafikolycka och kommer att utreda händelsen vidare. 

Uppdatering 09:14 En person avfördes med ambulans. Det finns uppgifter på att vissa fordonsförare som stått i kö har vänt på motorvägen vilket kan orsaka fler allvarliga olyckor. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.