Sök

03 augusti 07.45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till lördag polisområde Värmland.

22.13 Karlstad. Man i trettiofemårsåldern misstänks för skadeörelse och narkotikabrott eget bruk. Mannen påträffades med ett antal sprayburkar på ett järnvägsområde i yttre hamn i Karlstad.

00.25 Kristinehamn. Misshandel i nära relation. Kvinna i tjugofemårsåldern misshandlad av man i samma ålder med vilken hon har en relation.

01.07 Arvika. Misshandel. Man i trettioårsåldern misstänkt för misshandel av man trettiofemårsåldern. Misshandeln ska ha skett i en lägenhet i centrala Arvika. Målsägaren körd till sjukhus av patrull för omplåstring.

01.19 Arvika. Narkotikabrott. Man i tjugofemårsåldern misstänkt för ringa narkotikabrot eget bruk. Hamnområdet Arvika.

02.30 Arvika. Misshandel. Bråk på en snabbmatsrestaurang i Arvika. Totalt tre personer i åldrarna 30 till 40 år misstänkta för misshandel av flera olika målsägare.

02.37 Arvika. Trafikbrott. En man i trettioårsåldern gripen misstänkt grov vårdslöshet i trafik samt grov olovlig körning. Mannen körde en motorcykel i hög fart genom centrala Arvika trots att gatorna var fulla folk. Flera poliser försökte stoppa ekipaget utan framgång. Polisens drönare kunde följa fordonet och dokumentera när föraren och dennes passagerare lämnade motorcykeln bakom en byggnad. Tack vare drönaren kunder båda omhändertas av polis ett femtiotal meter från platsen. I samband med gripandet satte sig föraren till våldsamt motvärn och misstänks även för våldsamt motstånd. Han misstänks nu för totalt fyra brott; grovt rattfylleri, grov olovlig körning, våldsamt motstånd samt grov vårdslöshet i trafik.

Utöver detta ett flertal fall av fylleri i Arvika under natten.

I övrigt relativt lugnt i polisområdet under natten. Fyllerirelaterade ärenden, trafik- och rutinkontroller samt en del anmälningar om störande bilburen musik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.