Sök
Uppdaterad 30 augusti 08.07

30 augusti 02.15, Rattfylleri, Örebro

Drograttfyllerier på väster i Örebro

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil på väster strax efter 02 natten mot fredag. Förare var en kvinna i 20-årsåldern som visade tecken på drogpåverkan. I samband med husrannsakan i i bilen antäffade patrullen en mindre mängd misstänkt narkotika vilket beslagtogs.

Föraren, som nu är misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott avseende både innehav och eget bruk, medtogs för provtagning och förhör.

Vid 03-tiden stoppades och kontrollerade en annan personbil,  också det på väster i Örebro. Även denna förare, en man i 20-årsåldern, visade tecken på drogpåverkan. I samband med ingripande anträffades en mindre mängd narkotika vom beslagtogs.

Föraren medtogs för förhör och provtagning och är misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott avssende både eget buk och innehav.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.