Sök

31 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

04:06 Uddevalla, skadegörelse
Vi får larm om att en man slår med ett tillhygge på en port på Östergatan. Glaset i porten går sönder och mannen tar sig in. Han ska enligt uppgift sedan slagit på en dörr i trappen, men utan att ta sig in. Polis kommer till platsen. De söker efter mannen, men utan att kunna lokalisera honom. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

02:48 Göteborg, stöld genom inbrott
Två gärningspersoner krossar en ruta till en butik på Monsungatan. De tar sig in och bryter bland annat upp ett skåp med snus och en kassa. De lämnar sedan platsen i en bil i riktning mot Eriksberg, enligt uppgift. Polis kommer till den aktuella adressen. En anmälan om inbrott genom stöld är upprättad.

01:34 Alingsås, misshandel
Det kommer in ett överfallslarm från en snabbmatsrestaurang på Bangatan. Två personer inne på restaurangen bråkar och en av dem slår till den andre i bakhuvudet, enligt uppgift. Polis kommer till platsen. Gärningspersonen har lämnat. En anmälan om misshandel är upprättad. Inga uppgifter om något ambulansbehov.

00:46 Göteborg, stöld genom inbrott
Vi får larm om att någon har krossat en ruta och tagit sig in i en restaurang på Lindholmsvägen. Gärningspersonen har sedan lämnat platsen i en bil. Polis kommer till platsen. En kassalåda har blivit stulen och en anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

00:31 Göteborg, misshandel
En man uppger att han har blivit misshandlad av en gärningsperson i Kyrkbyn. Mannen har befunnit sig på en restaurang och sedan blivit misshandlad utanför. Gärningspersonen har sedan lämnat i en bil. Patrull kommer till platsen. Även en ambulans larmas dit för kontroll. Polis kan senare lokalisera gärningspersonen som grips misstänkt för misshandel. Inga uppgifter om skador eller att någon är förd till sjukhus.

23:54 Falköping, brand
Vi får in ett larm via SOS om brand i en bil i Brunnhem. Räddningstjänst och polis kommer till platsen. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

22:51 Lerum, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Aspenäsvägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.