Sök

04 augusti 07.51, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till söndag polisområde Värmland.

00.30 Karlstad. Misshandel. Kvinna i artonårsåldern misshandlad av okänd gärningsman på snabbmatsrestaurang i Karlstad. 

23.01 Arvika. Narkotikabrott. Man i tjugoårsåldern misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

23.21 Arvika. Misshandel. Fem personer i åldrarna tjugo till tjugofem år utsatta för misshandel i centrala Arvika. Okända gärningsmän.

02.06 Arvika. Trafikolycka. Personbil krockat med älg på riksväg 61 vid Brunskog. Fem passagerare, en person skadad. Ej livshotande.

03.26 Kil. Trafikbrott. Epa-traktor tagen i beslag då den färdats i hastighet närmast tredubbelt vad som är tillåtet. Föraren, en pojke sjutton år misstänks för olovlig körning.

03.30 Arvika. Misshandel. Pojke i femtonårsåldern utsatt för misshandel av en person i tjugoårsåldern. Pojken ska ha blivit slagen och sparkad. Samma gärningsman misstänks även för försök till grov misshandel då han försökt slå målsägaren med ett synnerligen farligt föremål.

05.03 Arvika. Misshandel. Man i tjugoårsåldern utsatt för misshandel av okänd gärningsman. Sjukhusvård.

I övrigt normal ordningshållning, samtal om högljudda människor och musik, rutin- och trafikkontroller. Tiotalet personer hanterade i fylleriärenden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.