Sök
Uppdaterad 05 augusti 10.04

04 augusti 16.26, Misshandel, grov, Skellefteå

Grov misshandel i mindre samhälle i Skellefteå kommun, en person avförd i ambulans. Misstänkt gärningsman gripen på hotell i Luleå.

Polis larmas till en bostad i Skellefteå kommun med anledning av att en person under dagen blivit misshandlad med ett tillhygge. En person blir avförd med ambulans till sjukhus. En person eftersöks som misstänkt för Grov misshandel. Både misstänkt och målsägare är män i 35-årsåldern hemmahörande i Västerbotten. 

Just nu arbetar polisen med teknisk undersökning av bostaden och förhör med målsägare och vittnen för att skapa en uppfattning om hur brottet utförts. 

Uppdatering kl 02:40:

I samband med händelsen anmäldes också en kvinna försvunnen. Under natten har Polisen arbetat med att få fram uppgifter som kunde leda till att hon hittades. Klockan 02:24 gjordes en husrannsakan på ett hotellrum i centrala Luleå. I hotellrummet anträffades, förutom den eftersökta kvinnan, också den man som misstänks för grov misshandel. Mannen var sedan tidigare anhållen i sin frånvaro och kommer att förhöras innan åklagare beslutar om han ska vara fortsatt anhållen. 

Inga ytterligare kommentarer kommer att lämnas under natten. 

Uppdaterad kl 10:04

Mannen är fortsatt anhållen. Åklagare leder ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.