Sök
Uppdaterad 09 augusti 09.59

08 augusti 00.00, Mord/dråp, försök, Laholm

Mordförsök

Samtal inkommer om att en man blivit skjuten, på plats anträffas en man skottskadad, mannen avförd i ambulans vaken och talbar. Utredningåtgärder pågår på plats, ingen gm gripen.

Uppdatering 07:00: En teknisk undersökning har genomförts på platsen. Avsprärrningarna hävda. Förundersökningen gällande mordförsök fortsätter under dagen. Ingen gripen i nuläget.

Uppdatering 12:00: Ett intensivt utredningsarbete pågår och vi arbetar brett i ärendet. Polisen efterlyser personer som har gjort iakttagelser, framför allt i västra Laholm, men även Laholm i övrigt, från sen kväll till strax efter midnatt i går. Hör av er på tel 114 14.  

Uppdatering 2024-08-09, klockan 09:46: Vi arbetar vidare aktivt i ärendet genom att inhämta information. Detta sker bland annat genom att vi håller förhör, värderar tips och dokumenterar. Ännu är ingen person gripen för brottet som fortsatt rubriceras som mordförsök. Vi söker efter en eller flera gärningspersoner. Eventuella kopplingar till andra brott är ingenting vi i nuläget kan kommentera, men vi undersöker alla tänkbara scenarier.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.