Sök

08 augusti 08.05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

23:51 Polis och ambulans beordrades till Ekhagen, Jönköping, med anledning av att en kvinna i 40-årsåldern ska ha blivit utsatt för ett rån utomhus. När polis anlänt till platsen anträffades en kvinna skadad. Hon fördes till sjukhus och var vaken och talbar. Bedömdes initialt som lindrigt skadad. En anmälan om grovt rån kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt och det råder en del oklarheter i detta ärende. 

02:02 SOS-larm om brand i en parkerad bil på Sturegatan i Nässjö. Polis har varit på plats och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

06:11 SOS-larm om trafikolycka på länsväg 998 utanför Tranås. Enligt larmet ska en bilist ha kört in i ett träd. När polispatrull anlänt till platsen visade det sig att föraren, en man i 25-årsåldern, väjt för ett rådjur. Det finns inga uppgifter om personskador och ingen misstanke om brott. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.