Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 13 januari 14.24

13 januari 12.20, Mord/dråp, försök, Mjölby

Polisen utreder grovt brott i Mjölby.

Under morgonen får polisen uppgifter om misstänkt brott i en fastighet i Mjölby.

Polisen anländer för att undersöka brottsplatsen. 

Ingen ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen, men polisen utreder grovt brott.

Man arbetar nu fortsatt med undersökning av brottsplatsen och kommer även att att hålla förhör för att få mer klarhet i ärendet. Brottsplatsen har spärrats av för teknisk undersökning.

I nuläget kan vi inte delge mer information gällande händelsen.

Uppdatering 14:20: 

Polis rycker under lördagsmorgonen ut till platsen efter att man upptäckt vad som misstänks vara skotthål i ett fönster och en vägg. Detta efter att det ska ha hörts en eller flera smällar under natten.

Väl framme påträffar polisen skotthål som man efter kontroll bedömer som skarpa. Polisen har även säkrat vissa fynd på platsen. Vilken typ av fynd det rör sig om kan vi inte gå in på i nuläget.

Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord samt synnerligen grovt vapenbrott. Exakt när händelsen ska ha ägt rum är okänt.

Man arbetar nu brett i ärendet och vidtar flera olika utredningsåtgärder för att få mer klarhet i händelsen. Polisens tekniker arbetar ännu på platsen och avspärrningarna kvarstår för närvarande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.