Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 14 januari 14.42

14 januari 10.51, Mord/dråp, Jönköping

Polisen utreder mord i Jönköping.

KL 09.45 inkommer samtal till polisen om en livlös person som ligger på marken i ett skogsområde i Österängen Jönköping. Då polis och ambulans anländer kan man konstatera att personen är avliden. Då brott inte kan uteslutas inleds förundersökning gällande mord och platsen är avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. Den anträffade personen är i nuläget inte identifierad men det är en man. Informationsinhämtning pågår genom att aktivt söka vittnen och dörrknackning i närområdet.  Mikael Ehne //Vakthavande befäl.

Uppdatering 11:05: 

Polisen arbetar brett i ärendet för att utröna vad som kan ha skett. Om du besitter information som kan vara av värde för utredningen, kontakta oss då på 114 14. 

Uppdatering 13:30:

Polisen har identifierat den avlidne mannen. Anhöriga är ännu ej underrättade. 

Uppdatering 14:40:

Polisen arbetar ännu med teknisk undersökning på den plats där man anträffat mannen. Man håller även fortsatt förhör för att inhämta ytterligare information om det som inträffat. I nuläget finns ingen misstänkt gärningsperson. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.