Sök

10 juli 07.24, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

00:16 Drograttfylleri, Härnösand
Polisen kontaktas gällande en vinglig färd genom Härnösand. Polispatrull beordras ut och påträffar snart aktuell bil. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Förutom drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk misstänks han också för grov olovlig körning då han saknar behörighet att köra.

02:21 Trafikbrott, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 Älandsbro. Föraren, en man, har kört för fort och ordningsbot utfärdas.

04:12 Grov olovlig körning, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på E4 Docksta, Kramfors. Föraren, en kvinna, saknar behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning.

06:09 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på Skeppsbron, Härnösand. 16 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

Övrigt: Två viltolyckor har inträffat under natten, de inträffade på länsväg 352 Peresjö, Örnsköldsvik samt på E4 Bredsand, Sundsvall. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.