Sök

10 juli 07.42, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Skadegörelse i Malmslätt

23:22 Flera bilar utsattes för skadegörelse i Malmslätt under kvällen. Ett antal vittnen har sett ungdomar slå sönder backspeglar på bilar av okänd anledning.

Polisen utreder detta som skadegörelse. Var du med eller har upplysningar om detta är du varmt välkommen att ta kontakt med polisen.

Hundpromenad slutade med misshandel

23:35 En kvinna rastade hunden och blev i samband med detta konfronterad av flera personer. Kvinnan fick flera spark och slag. Kvinnan försvarade sig i samband med detta. Händelsen utreds som misshandel med anmälan och motanmälan. Ambulans var på plats och undersökte kvinnan men det är oklart om det behövdes sjukhusvård.

(Rättelse: 22:35 var rätt tid.)

Vapendel upphittad

06:00 En medborgare hittade en vapendel i Skäggetorp, Linköping. Polisen åkte dit och gjorde en avspärrning för att undersöka vad det handlade om. Ett mindre område undersöktes och själva fyndet togs i beslag. Avspärrningen är hävdes 06:45.

Händelsen utreds som vapenbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.