Sök

11 juli 06.54, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Under natten har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. Polisen har också hanterat ett ärende gällande sexuellt ofredande i krogmiljö.

00:46 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Lasarettsgatan. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas. Bilnycklarna tas i beslag.

00:48 Rattfylleri, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan om grovt rattfylleri upprättas.

02:30 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen larmas om en singelolycka med lastbil på E14 Berg, Sundsvall. En lastbil ska ha väjt för ett djur på vägen och kört i diket. Föraren fördes till sjukvård med ambulans, skadeläget är okänt. Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

03:04 Förargelse, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil som det ska ha spelats hög och störande musik i från. Föraren vill inte godta ordningsbot varför anmälan i stället upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.