Sök

11 juli 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22:14 Göteborg, rattfylleri
En patrull stoppar en personbil för kontroll på E6, trafikplats 77. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort och misstänks vara påverkad. Han tas med för kroppsbesiktning. En anmälan gällande drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning. Mannen saknar körkort och har stoppats flera gånger i närtid. Bilen, som ägs av en annan person, tas i beslag.

00:48 Uddevalla, skadegörelse genom brand
SOS får flera samtal om brinnande bilar på en parkeringsyta i Kampenhof, Uddevalla. Tre bilar blir utbrända. Polis har varit på plats och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet.

03:40 Härryda, inbrottsstöld
En ronderande väktare kontaktar polis om ett misstänkt inbrott på Råda Säteri, Mölnlycke. Polis åker till platsen och kan konstatera att en dörr brutits upp. Närområdet söks av, utan att någon misstänkt person påträffas. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas, oklart om något tillgripits. Okänd gärningsperson.

04:52 Essunga, viltolycka
SOS larmas om en viltolycka på Essungavägen, där en bil kört på en älg. Bilens vindruta och tak är intryckta och måste bärgas från platsen. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, skadas enligt uppgift lindrigt. Hon bedöms inte vara i behov av sjukhusvård. Polis har varit på plats och en anmälan om viltolycka upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.