Sök
Uppdaterad 14 juli 09.13

14 juli 07.55, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Skadegörelse i Jönköping
01:00 beordras polis till Ekhagen efter att man fått information om att flera personer ska ha kastat smällare, sten och ägg mot fönster vid en adress. Polisen kommer till platsen där en ruta ska vara förstörd efter händelsen. En anmälan gällande skadegörelse har upprättats. Ingen misstänkt person har påträffats i ärendet.

Trafikolycka i Nässjö
06:44 larmar SOS om en trafikolycka som inträffat mellan Nässjö och Ormaryd. Där ska en bilist kört in i ett träd på en mindre landsväg. I nuläget är det oklart om någon kommit till allvarlig skada i samband med olyckan. Polis är på plats och arbetar i ärendet. 

Uppdatering: Ingen av de inblandade personerna ska ha kommit till skada. Polisen misstänker inget brott.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.