Sök

02 juli 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

04:58 Mölndal, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Smidesvägen i Lindome. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

04:09 Orust, rån
Vi får larm om ett slagsmål med ett flertal personer involverade. Några män i 18-20 årsåldern har varit på väg hem från en fest. De stannar vid en hållplats i Mollösund. Där blir några av männen misshandlade och rånade av ett flertal gärningspersoner. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov. En av männen har blivit av med en plånbok enligt uppgift. Anmälan om rån, försök till rån samt misshandel är upprättad.
03:56 Göteborg, Stöld genom inbrott
Vi får ett larm om ett inbrott i en av byggnaderna i Botaniska Trädgården. Väktare och polis åker till platsen. Ett flertal rutor är krossade. Polis söker genom byggnaden, utan att anträffa någon gärningsperson. Oklart vad som har blivit stulet från byggnaden. En anmälan om försök till stöld genom inbrott alternativt stöld genom inbrott är upprättad

03:10 Skövde, skadegörelse
En anmälare hör hur någon krossar en ruta på en skola på Lundenvägen och larmar polis. En patrull åker till adressen. Ingen person på platsen. De skriver en anmälan om skadegörelse.

01:07 Lerum, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Skogshöjden. I bilen finns två personer. Bägge omhändertas för kontroll. Föraren är misstänkt för drograttfylleri och passageraren för narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.