Sök

02 juli 07.18, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00-07:00

23:29, Bjästa, Örnsköldsvik

Polisen kontaktas om att någon ska ha slagit sönder en ruta på en bil. Polisen åker till platsen och kontrollerar bilen, ingen gärningsman finns kvar. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:07, Örnsköldsvik

Polisen larmas till en adress med anledning av ett bråk mellan en man och en kvinna. Mannen ska ha uppträtt hotfullt mot kvinnan. En anmälan gällande olaga hot och ofredande upprättas.

00:11, Örnsköldsvik

Polisen larmas till en adress i centrala Örnsköldsvik på grund av att två män i 20-årsåldern ska ha slagits. Polisen håller förhör med den man som blivit slagen, en anmälan gällande misshandel upprättas. Ingen person ska ha behövt uppsöka sjukvård i samband med händelsen.

00:50, Granloholm, Sundsvall

Polis och räddningstjänst larmas om en brinnande bil på en parkering. Man åker till platsen. Det är oklart hur branden har uppstått, ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt gärningsman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.