Sök

02 juli 07.30, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugn natt i länet

Trafikolycka, Säffle
22.23. En bilist gick av vägen och voltade i Näs, Svanskog. Fyra ungdomar befann sig i bilen, men samtliga var vakna och talbara när räddningspersonal anlände till platsen. Två klagade på smärtor i överkroppen och avfördes med ambulans för observation. Vårdnadshavare kallades till platsen. Patrullen skrev en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Brand, Arvika
23.08. Ett klubbhus vid en motorbana började brinna i Rackstad. Enligt larmet till SOS slog det ut lågor från lokalen. Räddningstjänsten lät byggnaden brinna ned och begränsade eventuell spridningsrisk. Platsen är avspärrad, rubriceringen är i nuläget skadegörelse genom brand.

Vi påminner om att det regionala mediecentret, där äldre ärenden och övriga frågor hanteras, är stängt i dag på grund av sjukdom. Det går bra att mejla in till media.bergslagen@polisen.se så hanteras dessa i mån av tid.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.