Sök

02 juli 07.31, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet

Skadegörelse, Laxå
00.56. En man i 20-årsåldern omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och blev samtidigt misstänkt för skadegörelse efter att ha förstört en tv i en bostad.

Olaga hot, Lindesberg
00.38. En kvinna i 45-årsåldern blir misstänkt för olaga hot efter att ha kontaktat en man och hotat med att slå sönder saker som han äger.

Olaga intrång, Lindesberg
01.49. Tre personer blir observerade av allmänhet medan de befinner sig inom ett privat område i Frövi. Patrull åkte ut till platsen och anträffade personerna. Samtliga är misstänkta för olaga intrång. Det rör sig om en kvinna i 25-årsåldern samt två män i 30- respektive 35-årsåldern.

Vi påminner om att det regionala mediecentret, där äldre ärenden och övriga frågor hanteras, är stängt i dag på grund av sjukdom. Det går bra att mejla in till media.bergslagen@polisen.se så hanteras dessa i mån av tid.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.