Sök

25 juli 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser i Jönköpings län.

Det har varit en lugn natt i Jönköpings län. Polisen har hanterat ett 50-tal händelser mellan klockan 22 och 07.

 

23:13 Ett larm om en trafikolycka i Nässjö inkommer. En personbil har kraschat in i ett träd och totalförstörts. Föraren är kvar i bilen när räddningstjänst, ambulans och polis kommer till platsen. Föraren har vissa frakturer men är inte allvarligt skadad, vilket beskrivs som att han haft änglavakt med tanke på fordonets status efter kraschen. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik.

00:57 Polisen larmas till en lägenhet i Tranås av en kvinna som uppger att hon misshandlats av sin man. På plats påträffar patrullen först mannen som är utåtagerande och aggressiv, och dessutom blöder efter att ha slagit handen genom en ruta. Polisen tvingas använda både ECV (taser) och OC-spray, och får kontroll på mannen. Kvinnan har skador i huvudet som bedöms som lindriga, men båda personerna får transport med ambulans för vård. Mannen, som är i 55-årsåldern, grips misstänkt för misshandel brott i nära relation.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.