Sök

26 juli 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22.29 Rattfylleri, Angereds Storåsväg, Angered.

En polispatrull stoppar ett fordon. Vid kontroll av föraren, en man i 25-årsåldern,  så uppvisar han tecken på att vara påverkad av  droger samt att han saknar körkort. Han medtas för ytterligare provtagning och misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning.

01.30 Skadegörelse genom brand Svedjestråket, Uddevalla.

Flera person ringer in till polisen om att minst två bilar brinner. Räddningstjänst på plats och släcker bränderna. I samband med bränderna ser vittnen en bil lämna platsen. Bilen stoppas av en polispatrull i närheten. Uppgifter lämnas till polispatrullen som gör att personen kan misstänkas för brottet och han grips. Mannen är i 25-årsåldern. Mannen anhölls senare under natten av åklagare och utredningen kommer fortsätta under dagen.

01.48 Rattfylleri/drograttfylleri, Kasernvägen, Borås.

En polispatrull stoppar en personbil för kontroll av föraren. Föraren, en man i 50-årsåldern, blåser positivt men han misstänks också vara påverkad av droger. Han medtas för ytterligare provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.