Sök
Uppdaterad 26 juli 07.47

26 juli 07.38, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Personbilar i brand
Vid klockan 06:42 larmar SOS om en brand vid en badplats i Norra Unnaryd. Vid platsen ska två personbilar stå i brand. I nuläget är det okänt om någon person kommit till skada i samband med branden. Polis är på plats och undersöker situationen.

Uppdatering 07:46: Polisen misstänker inget brott. Ingen person ska ha kommit till skada.


Misshandel i Jönköping
Strax före klockan 01:00 larmas polis om en misshandel som ska ha ägt rum i Vättersnäs. Det handlar om någon form av bråk som resulterat i att en man blivit skadad av en annan så att han börjat blöda. Blåljuspersonal kommer till platsen där den drabbade är vaken och talbar. Ingen misstänkt gärningsperson finns då kvar i fastigheten. Polisen har inlett en förundersökning gällande misshandel. Ingen har delgivits misstanke för brott.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.