Sök

26 juli 08.04, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:21 Trafikbrott, Umeå
Samtal inkommer om att en trimmad a-traktor körs i Umeås västra stadsdelar. Polis åker ut, anträffar fordonet och tar det i beslag för teknisk undersökning. Ärendet utreds som misstänkt olovlig körning.

23:22 Trafikbrott, Lycksele
En personbil stoppas och kontrolleras på Storgatan i Lycksele. En ordningsbot (böter) utfärdas på grund av att det färdas för många i bilen.

01:27 Ofredande/förargelse, Lycksele
Det spelas hög musik från en bil i Lycksele centrum. En ordningsbot (böter) utfärdas på grund av förargelseväckande beteende genom hög musik.

02:00 Stöld, Lycksele
Polis åker ut efter samtal om att några personer ska ha tagit en vägskylt. En bil stoppas och kontrolleras. Skylten anträffas och de fyra som färdas i bilen identifieras, de är män i 20-årsåldern. Ärendet utreds som stöld och anmälan ska upprättas. Senare inkommer uppgifter om att en husvagn ska vara utsatt för skadegörelse. De uppgifterna kommer polisen att arbeta vidare med, ingen anmälan är upprättad inledningsvis.

04:08 Trafikolycka, Skellefteå
Enligt initiala uppgifter har en personbil åkt av E4 i trakten av Övre Bäck. Polis åker dit och fotodokumenterar. Föraren förs till sjukvård med ambulans. Det finns inledningsvis inga uppgifter om allvarliga skador. Det finns inledningsvis ingen misstanke om brott.

En viltolycka vid Gräsmyr har anmälts till polisen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.