Sök

27 juli 07.48, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad

03.35: En anmälare i Viken ringer in med anledning av att denne vaknat av ett billarm och därefter sett några personer röra sig vid bilar på en parkering. På plats kan en polispatrull hitta en bil med en sönderslagen ruta. Det hela rubriceras som skadegörelse.

Grums

04.12: En man i 35-årsåldern blir anmäld och misstänkt för misshandel av en kvinna i 30-årsåldern. Mannen blir samtidigt misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.  

Under natten har det också genomförts flera person- samt fordonskontroller samt hanterats andra ärenden som inte lett till någon anmälan. En ungdom har blivit överlämnad till vårdnadshavare efter att ha använt en bekants körkort för att komma in på ett område och flera personer har blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.