Sök

27 juli 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22:43 Uddevalla misshandel: En man misshandlas vid Backamo lägerplats och får skador i ansiktet. Det är oklart vad som föranlett misshandeln. En man på plats, som är i 50-årsåldern, grips misstänkt för misshandeln.


22:43 Sotenäs, trafikolycka smitning: En man i 25-årsåldern har blivit påkörd på Hovenäsvägen och skadat benet. Bilisten som körde på honom smet från platsen och en anmälan om trafikolycka smitning har upprättats. Mannen körs till sjukhus med ambulans. Skadorna betecknas som lindriga.

23:53 Göteborg, alkohollagen: En minderårig flicka kontaktar sin mamma via sms och skriver att hon och kompisen sitter i en bil i Gamlestaden med två killar. De skulle köpa alkohol av killarna, men när de inte kunde betala ombads de i stället att åka med till killarnas lägenhet. Tjejerna upplever situationen som obehaglig. Patrull hittar bilen med tjejerna och de båda killarna kontrolleras. Även bilen genomsöks och där hittas en flaska med sprit. Den ena av killarna misstänks för olovlig försäljning av alkohol.

 
01:00 Göteborg, rån: Två killar på moped stoppar en man i 30-årsåldern i Majorna. De håller fast honom och han blir slagen och rånad på mobilen. Gärningsmännen ska även ha hotat mannen och sagt att de ska ta fram pistol och kniv om han inte gjorde som de sa. Killarna lämnar platsen på mopeden. En anmälan om rån upprättas. Inga misstänka i nuläget.

03:28 Göteborg, rån: Vid Kungsportsplatsen blir en man i 20-årsåldern stoppad av flera gärningspersoner. De rycker hans halskedja och försvinner sedan från platsen. En anmälan om grov stöld upprättas. Inga misstänkta i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.