Sök
Uppdaterad 28 juli 07.48

28 juli 07.35, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Sunne

22.32: Polisen kallas till en adress i Sunne med anledning av en misstänkt misshandel. En okänd gärningsperson ska ha slagit en man i 25-årsåldern i ansiktet. Det skrivs en anmälan om misshandel samt olaga hot.

00.03: I Sunne kontrolleras en man i 20-årsåldern som blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. 

Hagfors

22.13: En man i 50-årsåldern grips misstänkt för övergrepp i rättssak samt olaga hot mot en kvinna i 60-årsåldern som han har en relation med. Mannen anhölls även senare under natten.

Storfors

03.12: Det uppstår något typ av bråk mellan några personer i centrala Storfors men det är lugnt på plats när polisen anländer. Det skrivs en anmälan samt motanmälan gällande misshandel mellan två personer, en man i 30-årsåldern samt en man i 25-årsåldern.

Kristinehamn

01.45: Ett fordon stoppas för kontroll och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning.

Karlstad

02.54: Polisen kontrollerar en man i 30-årsåldern och han blir misstänkt för ringa narkotikabrott samt olaga hot efter att ha uttryckt hot mot en annan person.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.