Sök

29 juli 07.33, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Rättvik

23.18: Polisen kallas till centrala Rättvik med anledning av att några personer ska ha uttalat hot mot två andra personer vid platsen. De misstänkta ska ha suttit i en bil och åkt ifrån platsen. Det skrivs en anmälan om olaga hot där en man i 20-årsåldern och en kille i övre tonåren står som målsägare och en anmälan om ofredande med tonåringen som målsägare.

23.18: En kille i övre tonåren kontrolleras och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Han blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

02.39: Det skrivs en anmälan om misshandel där en kvinna i 45-årsåldern är misstänkt för att ha slagit en kvinna i 35-årsåldern medan de befunnit sig i en bil.

03.27: En anmälan om misshandel upprättas efter att en okänd gärningsperson ska ha tagit strypgrepp på en kvinna i 30-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.