Sök

29 juli 07.33, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Kristinehamn

02.06: En anmälare ringer in med anledning av att denne sett en person röra sig vid ett fordon och misstänker att denne försöker göra inbrott. Polisen kommer till platsen och skriver en anmälan om skadegörelse. 

Karlstad

22.07: Polisen kallas till en restaurang i Tingvallastaden med anledning av ett bråk. Personal har fått hålla ner den misstänkta, en man i 30-årsåldern. Mannen blir misstänkt för misshandel och blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. 

22.46: En man i 45-årsåldern blir misstänkt för falsklarm efter att han ska ha dragit igång något typ av brandlarm på ett hotell i Karlstad. Mannen blir avvisad men kommer senare tillbaka och blir då i stället avlägsnad från platsen. Han blir då även misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

Eda

01.39: Det skrivs en anmälan om olaga intrång efter att en man i 30-årsåldern brutit sig in på ett hotell. Mannen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.