Sök

03 juli 06.17, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

02:56 Göteborg, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Utbyvägen. I bilen färdas förutom föraren en passagerare. I bilen anträffar man även en mängd misstänkt stöldgods. Bilen uppges även vara stulen sedan tidigare. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri samt häleri. Passageraren misstänks för häleri.

23:25 Göteborg, stöld genom inbrott
Vi får larm om att en gärningsperson har brutit sig in i en container med glass på Kungstorget. Polis åker till platsen. Containern är öppen, men Ingen gärningsperson kvar. Oklart hur vad som har blivit stulet. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

22:58 Partille, rån
Två yngre män bestämmer träff med två andra yngre män de tidigare mött på en snabbmatsrestaurang. När de kommer fram till den avtalade platsen väntar ett flertal gärningspersoner. De två yngre männen förs ner i ett källarutrymme, där de blir rånade på bland annat sina tröjor och ett armband. Gärningspersonerna lämnar sedan platsen. Inga uppgifter om fysiska skador. En anmälan om rån är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.