Sök

06 juli 06.58, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Trafikolycka, Kristinehamn
01.09. Larm inkommer till SOS om att en bilist kört in i ett träd på Djurgårdsvägen och att fordonet därefter börjat brinna. Tre personer befann sig i fordonet, varav en initialt var medvetslös men kvicknade till efter hand. En person är lastad med ambulans, det är oklart skadeläge. Föraren, en pojke i övre tonåren fick följa med patrullen för provtagningar. Han är misstänkt för vårdslöshet i trafik, rattfylleri samt vållande till kroppsskada. Körkortet är omhändertaget. Målsäganden är två pojkar i övre tonåren.

Misshandel, Karlstad
01.44. Någon form av bråk uppstår inne på en restaurang i centrum mellan två familjer. Efter en del utredningsåtgärder upprättar patrullerna anmälningar och motanmälningar om misshandel. Misstänkt och målsägande är en kvinna i 50-årsåldern, en man i 30-årsåldern, en man i 50-årsåldern samt en man i 20-årsåldern.

Natten i Höljes, rallycross-VM

22.02. En man i 25-årsåldern kontrolleras i området och blir misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk. Han blir även omhändertagen av patrullen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

00.38. Man i 30-årsåldern misstänks för förgripelse mot tjänsteman. Omhändertagen enligt LOB.

01.16. En man i 30-årsåldern stoppades vid motorstadion misstänkt för grovt rattfylleri. Han fick följa med för ytterligare provtagning. Körkortet omhändertogs på plats.

01.25. En man i 35-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. Beslut om kroppsbesiktning och anmälan upprättad. Mannen uppträder även aggressivt mot patrullen.

02.27. En man i 40-årsåldern misstänks för att ha ofredat en kvinna i 40-årsåldern han har en relation med. Mannen ska ha kallat kvinnan för okvädingsord och betett sig på ett sätt som kränkt kvinnans frid på ett kännbart sätt.

Patrullerna har även kontrollerat fordon och personer utan anmärkningar. Fem män har omhändertagits enligt LOB.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.