Sök

06 juli 07.25, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Narkotikabrott, Örebro
00.46. Ordningsvakt anträffar personer som intar narkotika på en nattklubbs toalett och patrull åker ut till platsen. En man i 30-årsåldern omhändertas på platsen för ytterligare provtagningar. Han är misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Ytterligare en man i sällskapet blir misstänkt för narkotikabrott innehav.

Skadegörelse, Lindesberg
01.38. I samband med någon form av "skojbråk" välter ett gäng personer omkull en soptunna tillhörandes en bensinstation innan de avvek från platsen. Patrull har varit på plats och hört vittnen till händelsen samt fotodokumenterat.

Urinering, Lindesberg
01.43. En man i 65-årsåldern kontrolleras i samband med att han urinerar på offentlig plats i Guldsmedshyttan. Mannen vägrar acceptera böter varvid patrullen upprättar en anmälan.

Brand, Örebro
04.29. SOS Alarm får in uppgifter om rökutveckling från en båt i Bettorp. Patrullen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott. Troligtvis har det uppstått något elfel med batteriet på båten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.