Sök

06 juli 07.26, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Brott mot knivlagen, Borlänge
01.16. En man i 35-årsåldern kontrolleras i området Hytting varvid patrullen anträffar en kniv i hans ägo. En anmälan om brott mot knivlagen upprättas.

Misshandel, Borlänge
02.32. Tre personer hamnar i bråk med varandra i centrum. Patrull till platsen för att skapa sig en lägesbild av vad som har hänt. En man i 25-årsåldern blir misstänkt för misshandel, lika så en man i 45-årsåldern. Båda är uppsatta som målsägande tillsammans med en kvinna i 30-årsåldern.

Uppdatering från festivalen i Borlänge


01.38. I samband med att en person befinner sig på en festival blir hon antastad och misshandlad av en okänd gärningsperson. Patrull har varit på plats, hört målsäganden och spårsäkrat. En anmälan om sexuellt ofredande och misshandel av normalgraden har upprättats. I nuläget finns ingen misstänkt.

Fyra personer har försökt att ta sig in på festivalområdet genom så kallad plankning och då gjort sig skyldiga till ringa bedrägeri. I övrigt har det varit en lugn natt och merparten har skött sig exemplariskt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.