Sök

06 juli 08.23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för hot mot tjänsteman. Minst en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

00:05 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4. Föraren får en ordningsbot då bilen har ett otillåtet filmskikt på sido- och framruta.

00:08 Våldsamt motstånd, Skellefteå
Polisen beordras till en festlokal i Bygdsiljum där ordningsvakt har omhändertagit två berusade personer. Polisen omhändertar en man på platsen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för våldsamt motstånd samt främjande av flykt då han ska ha försökt hjälpa en annan person komma loss från ordningsvakter. 

00:21 Olaga intrång, Bjurholm
Polisen kontaktas gällande en minderårig person som olovligen ska ha tagit sig in på ett område där de har alkoholservering. Anmälan om olaga intrång upprättas, den minderårige överlämnas till vårdnadshavare. 

00:24 Förargelse, Vännäs
Polisen utfärdar ordningsbot till föraren av en A-traktor samt föraren av en personbil som spelat hög och störande musik.

00:38 Bedrägeri, Umeå
Polisen kontaktas gällande en taxikund på Mariehem som åkt, men som sedan ska ha vägrat betala. Polisen tar upp en anmälan om ringa bedrägeri.

01:20 Misshandel, Umeå
Polisen kontaktas av en man som ska ha blivit misshandlad vid/på ett uteställe i Umeå. Målsäganden förs till sjukvård för att kontrollera skador. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.