Sök

07 juli 07.18, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Skadegörelse, Örebro
02.03. Allmänhet larmar polisen med anledning av att en man i 30-årsåldern står och klottrar ned flera platser, bland annat tunneln vid resecentrum. Patruller kan omhänderta mannen efter en kortare språngmarsch. Han är nu misstänkt för skadegörelse.

Olovlig körning, Askersund
01.11. En bilist blir stoppad av patrull i Åsbro för kontroll. Det visar sig att förare, en flicka under 18 år, inte har behörighet att framföra fordonet som är en personbil. Hon blir misstänkt för olovlig körning medan hennes passagerare, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för tillåtande av olovlig körning.

Ofredande, Kumla
00.44. Boende på en adress ringer in med anledning av att en okänd man befinner sig utanför bostaden och försöker ta sig in. Patrullen anträffar en man i 25-årsåldern utanför och omhändertar honom enligt LOB. En anmälan om ofredande och skadegörelse upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.