Sök

07 juli 07.19, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Narkotikabrott, Borlänge
23.17. En man i 30-årsåldern kontrolleras av patrull i centrum och uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för kroppsbesiktning och ytterligare provtagningar. I nuläget gäller misstanken narkotikabrott eget bruk.

Rattfylleri, Gagnef
01.24. Information inkommer till polisen om att en berusad man satt sig bakom ratten och kört i väg i Mockfjärd. Patrullen får kontakt med bilisten och gör stoppförsök. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och blir misstänkt för rattfylleri. Körkortet omhändertas på plats.

Narkotikabrott, Falun
01.01. En man i 30-årsåldern kontrolleras av patrull i centrum och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Han blir medtagen för kroppsbesiktning.

Missbruk av urkund, Mora
01.33. En flicka under 18 år stoppas av ordningsvakt i samband med att hon försöker ta sig in på en nattklubb med falskt id-kort. Hon är nu misstänkt för missbruk av urkund.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.