Sök

07 juli 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

05:11 Göteborg, misshandel
Vi får larm om ett bråk mellan fyra personer. Tre av dem springer från platsen och den fjärde ligger kvar på marken, enligt uppgift. Väktare försöker få kontakt med mannen, som varit avsvimmad. Mannen vaknar till. Polis kommer till platsen. En anmälan om misshandel med okända gärningspersoner är upprättad.

03:41 Lidköping, försök till rån
En kvinna larmar polisen. Hon har cyklat genom parken på väg hem när två gärningspersoner knuffar omkull henne och försöker ta cykeln. Hon lyckas slå bort gärningspersonerna och samtidigt kommer en man med en hund och hjälper till att avbryta. Kvinnan tar sig hem. Inga uppgifter om ambulansbehov. En anmälan om försök till rån är upprättad.

01:31 Lysekil, rattfylleri
Vi får in ett larm via SOS om att föraren av en personbil har krockat med en mur vid Södra Kronbergsgatan. Ytterligare en förare kommer till platsen och uppger att den andre föraren även krockade med hans bil. Polis kommer till platsen. Föraren som krockat omhändertas för kontroll misstänkt för grovt rattfylleri. Inga uppgifter om personskador eller att någon är förd till sjukhus.

00:24 Åmål, stöld genom inbrott
En person kommer hem och upptäcker att det har varit inbrott i bostaden. Polis kommer till den aktuella adressen. Det finns tecken på inbrott, bland annat brytmärken och öppna skåp. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Oklart vad som har blivit stulet.

22:37 Göteborg, misshandel
En ordningsvakt larmar om ett bråk mellan två personer utanför en krog vid Hvitfeldtsplatsen. Polis kommer till platsen. En av personerna avlägsnas från platsen. En anmälan om misshandel är upprättad. Inga uppgifter om fysiska skador eller att någon är förd till sjukhus.

22:12 Partille, våld/hot mot tjänsteman
En busschaufför larmar från en buss om att han har blivit slagen. Polis kommer till platsen. En person omhändertas för berusning och är samtidigt misstänkt för våld mot tjänsteman. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.