Sök
Uppdaterad 08 juli 10.52

07 juli 12.14, Våldtäkt, Karlstad

Avspärrningar i centrala Karlstad

En person kontaktar polisen med anledning av att den har blivit utsatt för ett brott under natten. Ett flertal patruller arbetar med ärendet och ett område i centrala Karlstad är avspärrat då brottet har skett utomhus.
Utredningen fortgår, bland annat med teknisk undersökning och förhör. Det finns ingen frihetsberövad i ärendet.

Uppdatering klockan 09.25, 20240708: En förundersökning gällande våldtäkt har inletts. I nuläget finns det ingen misstänkt i ärendet, men polisen arbetar med full kraft för att utröna vad som har inträffat och identifiera en misstänkt gärningsperson. Vi är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som har befunnit sig i Stadsträdgården med omnejd natten den 7 juli mellan midnatt fram till 02.00. Har man sett eller hört saker som sticker ut från det normala ombeds man kontakta polisens växel på 114 14. Uppge "tips" i talsvaret för snabbare framkoppling till operatör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.