Sök

08 juli 06.56, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt operativt i länet

Narkotikabrott, Kumla
00.31. En man i 20-årsåldern kontrolleras i Prästgårdsskogen och då han uppvisar tecken på narkotikapåverkan får han följa med patrullen för vidare provtagningar. Misstanken gäller ringa narkotikabrott eget bruk.

Rattfylleri, Örebro
00.56. En manlig bilist i 25-årsåldern stoppas på Kumlavägen i Marieberg. Han blåser positivt i sållningsinstrumentet och är nu misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Stöld, Örebro
01.28. En man i 40-årsåldern omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer på Söder efter att ha stulit en moped på platsen.
En anmälan om stöld upprättas.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.