Sök

Den 3 oktober pågår ett planerat underhåll på vår webbplats. Det medför att information om polisstationernas öppettider kan vara inaktuell. Har du fått en kallelse eller har en bokad tid påverkar det inte dig. Behöver du besöka polisstationen idag på våra drop-in-tider är det möjligt att få aktuella öppettider via 114 14, annars är du välkommen åter i morgon då informationen om öppettiderna är aktuella. Tack för ditt tålamod!

14 juni 21.02, Misshandel, Ale

En man är aggressiv och slåss inne på en hamburgerrestaurang vid Nödinge torg.

Personal trycker på överfallslarmet och ett flertal patruller är snabbt på plats. Mannen, som är i 25-årsåldern, ska enligt uppgift ha slagit flera personer inne på restaurangen. När polis kommer till platsen har han lugnat ner sig. Mannen grips och förs till sjukhus för kontroll eftersom han blöder från huvudet. Oklart i nuläget om fler personer har förts till sjukhus.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.