Sök

16 juni 07.20, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Under natten har tre personer i länet omhändertagits för fylleri, en i Umeå och två i Skellefteå.

00:01 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar två mopedförare på Tomtebo. Förarna får ordningsböter då de har kört utan hjälm.

01:14 Ofredande, Skellefteå
Polisen beordras till en ort utanför Skellefteå med anledning av ett ofredande. Okända personer ska ha knackat på en dörr och sedan sprungit från platsen, det ska ha skett upprepat. Polisen har varit på plats men inte påträffat personerna. Anmälan om ofredande upprättas. 

01:18 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till ett uteställe i Skellefteå med anledning av en misshandel. En kvinna ska ha blivit misshandlad av en annan kvinna. Polisen har varit på plats och hållit förhör. Anmälan om misshandel upprättas. Det finns ingen mer information gällande händelsen. 

01:59 Ringa misshandel, Umeå
Polisen uppmärksammas på ett bråk vid/på en snabbmatsrestaurang i centrum. Två män i 25-årsåldern ska ha bråkat. Den ena är misstänkt för ringa misshandel av den andra. Polisen tar upp en anmälan och den misstänkte avlägsnas till sin hemadress.

02:20 Ringa misshandel, Umeå
Polisen uppmärksammas gällande ett bråk vid ett uteställe i centrum. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel alternativt ringa misshandel där en tjej i övre tonåren är misstänkt för misshandel av en några år äldre man. 

02:27 Skadegörelse, Umeå
Polisen beordras till Vasaplan där ordningsvakt har omhändertagit en berusad man som misstänks för skadegörelse. Han ska ha slagit sönder en vägskylt. Anmälan om skadegörelse upprättas. 

02:40 Förargelse, Skellefteå
Polisen utfärdar ordningsbot till föraren av en personbil som har fört oljud på allmän plats genom att spela musik. Han stoppas på Hammarängen.

05:43 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en trafikkontroll i Brännland utanför Umeå. Två ordningsböter utfärdades för hastighetsöverträdelser varav en förare också fick sitt körkort omhändertaget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.