Sök

17 juni 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Kl 15.19Nordby shoppingcenter, Strömstad, Grovt rattfylleri.
Flera personer kontaktar en parkeringsvakt om att en full person kör en bil i området. Bilen skall vara norskregistrerad. Bilen börjar köra iväg och en person följer efter och har kontakt med polis. En polispatrull får kontakt med bilen och stoppar den för en kontroll av föraren. Föraren blåser positivt och medtas till polisstationen för ytterligare provtagning. Mannen, en norsk medborgare i 35-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri samt att polispatrullen omhändertog hans bilnycklar för att förhindra att han skulle kunna köra vidare samt att hans körkort omhändertogs.

21.25 Julaftonsgatan, Kortedala Olaga hot
En man i 40-årsåldern ringer från en lgh och hotar att han skall skada någon och att han har en kniv i handen. Hoten riktar sig främst mot de poliser som kommer komma till platsen. Efter en stund lämnar han lägenheten och går ut i närområdet. Stor polisresurs på plats och efter en stund så kunde mannen gripas och inga personer har kommit till skada. Mannen är misstänkt för grovt olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.