Sök

19 juni 06.54, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

00:14 Skadegörelse, Härnösand
Polisen beordras till Bondsjöstaden där en man ska ha slagit på bilar och fönsterrutor tillhörande en snabbmatsrestaurang. Polisen åker till platsen och det framkommer att mannen ska ha kastat stenar på ett antal bilar och på snabbmatsrestaurangen. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. Samme man blev avvisad från restaurangen tidigare under kvällen då han ska ha uppträtt hotfullt. 

03:50 Inbrott, Sundsvall
Polisen upptäcker att det har varit inbrott på en restaurang i Stenstan. Okänd gärningsperson ska ha tagit sig in i lokalerna och tillgripit bland annat elektronik. Anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott samt skadegörelse.

Övrigt: Tre viltolyckor har anmälts till polisen. De inträffade i Sörfors, Sundsvall, riksväg 87 Långsele, Sollefteå samt i Sidsjö, Sundsvall. Det finns inga personskador rapporterade. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.