Sök

19 juni 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

God morgon, under natten till onsdag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län.

De flesta ärenden har varit av rutinkaraktär och handlat om bland annat personkontroller, viltolyckor och mindre trafikbrott.

 

22:26 centrala Tranås 

En utåtagerande man uppges ha slagit och sparkat en annan person. Polispatrull åker till platsen och pratar med de inblandade. Den utpekade mannen, som är i 30-årsåldern, fick följa med polisen till stationen med anledning av lagen om berusade personer. 

Han är också misstänkt för misshandel. Ingen person blev allvarligt skadad. 

 

05:18 E4, Värnamo 

En man i 60-årsåldern fick under morgonen körkortet indraget efter att han försökt köra ifrån polispatrull på E4 utanför Värnamo. Polispatrull inledde ett förföljande som kunde upphöra inom ett par minuter och mannen kontrollerades. Mannen körde i 180 kilometer i timmen på 120-väg. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.