Sök

20 juni 06.40, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats, nedan följer en sammanfattning av kvällen/natten

Kl. 22.08 Skadegörelse, Kungälv
Anmälare ringer in till polisen om att en man går bärsärkagång på en fastighet. Mannen ska, enligt anmälaren, göra sönder entrén till en fastighet och kastar grejer omkring sig. När polis kommer till platsen är mannen inte kvar, anmälan om skadegörelse skrivs.

Kl. 23.48 Skadegörelse, Göteborg
Anmälare ringer in till polisen angående en hög smäll, när anmälaren går ut och tittar ligger det glassplitter på marken. När patrull kommer till platsen kan de konstatera att någon har kastat en sten mot en ruta och rutan har gått sönder. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

Kl. 01.53 Skadegörelse m.m. Göteborg
När en polispatrull är ute och kör i de centrala delarna av Göteborg ser de en man som står och klottrar på en vägg. Polisen går fram till mannen som blir stökig. I samband med att mannen kroppsvisiteras hittar polisen även en kniv. Polisen skriver anmälan om skadegörelse, våldsamt motstånd, narkotikabrott eget bruk samt grovt brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.