Sök

20 juni 07.02, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

23:36 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en trafikkontroll på Blå vägen, Öst på stan i Umeå. Två ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser.

00:12 Trafikbrott, Umeå
Polisen kör i kapp en personbil som har kört 105 kilometer i timmen på 50-sträcka. Stoppet görs på Tomtebo. Ordningsbot utfärdas och föraren får sitt körkort omhändertaget. 

01:59 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen utfärdar ordningsbot till föraren av en A-traktor då denne haft otillåtet antal passagerare i fordonet. Vårdnadshavare kontaktas.

04:44 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en trafikkontroll på länsväg 503 i centrala Umeå. 15 ordningsböter utfärdades för hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 71 kilometer i timmen på 40-sträckan, aktuell förare fick sitt körkort omhändertaget. 

Övrigt: En viltolycka utan personskada har rapporterats till polisen under natten, den inträffade på E45 i Storumans tätort.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.